Fiskesuppe

Der er nu ikke noget som en dejlig, varm suppe på en kølig efterårsdag, en iskold og bidende vinterdag eller som en let og sommerligt inspireret ret på en helt almindelig forårs- eller sommerdag. Suppens gode smag sørger for, at den er anvendelig alle årets dage, og den gode fiskesmag, der virkelig er fremhævet i denne, kommer virkelig til sin ret. Derfor kan netop denne opskrift virkelig anbefales.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 porre
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 3 dl. fløde
  • 2 dl. cider
  • 1 dåse hakkede tomater på dåse
  • 1 terning fiskebouillon
  • 1/2 tsk. timian
  • 1/2 tsk. estragon
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • 400-600 gram renset fisk i stykker

Luk

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugter og porrer i strimler
  2. Steg i en gryde med hvidløg og karry
  3. Fortynd med cider, fløde og tomater (de hakkede tomater kan blendes)
  4. Smuldr fiskebouillon og smag suppen til
  5. Giv det mindst 20-30 minutter til at stå og simre – jo længere tid, jo bedre smag
  6. Tilsæt fisk og lad det simre i yderligere cirka 10 minutter

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne fantastiske side: http://hjertero-silje.blogspot.no/2011/06/oppskrift-kyllingsuppe.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter – god fornøjelse!