Kanelsnegl

af Helge Vang Andersen

Post image for Kanelsnegl
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 0.0/10 (0 vurderinger afgivet)

Til en god brunch bør der også være lidt sødt – fx i form af nogle lækre kanelsnegle ..mums!

Anbefalet videoopskrift:



 

    Ingredienser

    Dej

    • 3 dl. sødmælk
    • 50 g. gær
    • 4 stk. store æg
    • 1 stk. Korn fra en vaniljestang
    • 1 spsk. stødt kanel
    • 100 g. rørsukker
    • ½ spsk. groft salt
    • 200 g. blødt smør
    • 600 g. hvedemel

    Remonce:

    • 250 g. blødt smør
    • 200 g. rørsukker
    • 2 spsk. stødt kanel
    • 1 æg til pensling

    Fremgangsmåde

    1. Smuldrer gæren i en stor skål og bland med æg, vanilje, kanel og rørsukker.
    2. Varm mælken op og bland den sammen med salt, lidt mel smørret. Tilsæt resterende mel og ælt det hele sammen til en dej.
    3. Når dejen er smidig, stiles den til hævning i en skål et lunt sted i omkring 30 min.
    4. Læg lidt mel på bordet og udrul dejen i en stor firkant omkring 65*55 cm.
    5. Bland smørret, rørsukker og stødt kanel. Stryg nu remoncen udover dejen. Det er vigtigt at remoncen dækker hele dejen. Rul dejen sammen som en roulade på den smalle led.
    6. Skær rouladen ud i tykke skiver.
    7. De pensles med det sammenpiskede æg.
    8. Bages ved 185 grader i ca. 15 – 18 minutter.
    9. Lav evt. noget glasur og put over når de er kølet lidt af


    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar