Vancouver pizza
Vancouver er et af de bedste steder at fange store dejlige laks og er du til laks, så skal du helt klart prøve denne pizza – den er helt igennem fantastisk! Laksen er i sig selv en fantastisk smag og sammen med de nærmest søde rødløg og den lidt skarpe smag fra kapers, så bliver det bare en helt igennem dejlig pizzaoplevelse. Som med vores øvrige pizzaopskrifter, så anbefaler vi, at du benytter vores pizzadej og bager pizzaen på pizzasten.
Ingredienser
Se ingredienser
- Pizzadej (se her)
- Pesto (bundfyld)
- Frisk mozzarella (bundfyld)
- Røget laks
- Rødløg i ringe
- Kapers
- Friskkværnet peber (efter bagning)
Luk
Fremgangsmåde
- Skær laksen i mundrette stykker
- Skær rødløget i meget tynde ringe (brug evt. et mandolinjern)
- Smør pestoen tyndt på og pluk mozarellaen og læg den ovenpå
- Læg rødløg ud i et tyndt lag
- Strøg laksen over pizzaen
- Med let hånd strøg kappers ud over pizzaen
- Bag pizzaen på pizzasten (som beskrevet her)
- Når du tager pizzaen ud, så kværn noget godt sort peber over den