Kylling i timian sauce

En dejlig og blød kyllingopskrift med masser af timian, asparges og champignons. Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 4 kyllingbryster
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 100 g champignons
  • 1 bundt friske asparges
  • 1 bakke med blandet salat
  • 1 dåse kokosmælk (3 dl)
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 spsk Maizena
  • 1 kvist frisk timian
  • Salt og peber
  • Chili pulver
  • Stødt koriander

Luk

Fremgangsmåde

  1. Krydr kyllingbrysterne med salt, peber og steg den på pande indtil den er gennemstegt
  2. Skær svampene i skiver og steg dem på en pande med salt og peber
  3. Tilsæt løg og og peberfrugt (skåret i tern).
  4. Tilsæt kokosmælk og fløde og lad det koge et par minutter
  5. Bland Maizena med koldt vand og hæld i saucen og rør rundt.
  6. Krydr med krydderier
  7. Hak timianen groft og tilsæt den saucen
  8. Cirka 1 minut før servering tilsæt de unge asparges som er skåret ud i mundrette stykker
  9. Til sidst lige inden servering tilsæt den blandede salat, så de lige får varme uden at falde sammen

Kylling i timian sauce2

One Response
  1. anders