Asiatiske fiskefrikadeller

De fleste ved, at fisk er sundt, og mange ved nok også, at det anbefales at spise fisk mindst én gang om ugen. Her er et spændende forslag til, hvordan man kan tilberede sin ugentlige fisk. Det er både let at lave og smager himmelsk, og så er det samtidigt også en smule eksotisk. Denne opskrift er til 4 portioner.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 600g frosne pangasiusfilé
  • 150g grønne bønner, i tynde skiver
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 bundt koriander, hakket
  • 3 store fed hvidløg, presset
  • 2,5 spsk. fiskesauce
  • 1 æg
  • 0,5 dl. mel
  • Olie til stegning

Luk

Fremgangsmåde

  1. Fisk, hvidløg, fiskesauce, æg og mel blandes i en foodprocessor, indtil det er blevet en glat fars
  2. Bland bønner, chili og koriander
  3. Form små frikadeller og steg dem i et par minutter
  4. Spis!

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://erkaperkasblogg.blogspot.se/2011/02/veckans-fisk-asiatiskt-och-svenskt.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.