Laks med honning og kartoffel

Mangler du lidt inspiration til et lækkert og sundt måltid, der ikke tager flere timer at tilberede? Så har du ikke ledt forgæves. Her finder du opskriften på en super fin måde at tilberede laks på, der hverken er indviklet eller langtrukken. Opskriften er til 4 mindre portioner, så skal man lave mad til 4, er det oplagt at servere dette som en forret.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 8 mellemstore kartofler
  • Smør til stegning
  • Salt
  • 8 skiver røget laks
  • Flydende honning
  • Creme fraiche

Luk

Fremgangsmåde

  1. Skræl og riv de rå kartofler
  2. Form kartoffelstrimlerne til små bolde (med flad ryg) med dine hænder
  3. Steg dem let på en pande
  4. Serveres med røget laks og creme fraiche
  5. Hæld honning over kartoffel

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://minabastareceptochnagratill.blogspot.se/2012/02/raraka-med-rokt-lax-och-honung.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.