Asian style fiskefrikadeller
Hvis du elsker thai mad, vil du elske disse thai-deller med ingefær. De smager ikke som andre thai deller du kender og er et friskt pust hvis du har lyst til at lave noget anderledes til aftensmaden, frokosten eller skovturskurven. Servér fiskefrikadellerne med nogle sprøde lynstegte grønsager, ris og en god sur-sød sauce. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Se ingredienser
- 500 g fin fiskefars
- 2 tsk. Maizena
- 1 super fint hakket rødløg
- 1 super finthakket rød chili
- 1 fed knust hvidløg
- 1 stor håndfuld finthakket thai basilikum (kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder)
- 3 tsk. super fint hakket frisk ingefær
- 1 tsk. Groft salt
- 1 æg
- ½ dåse kokosmælk
- olie til stegning (ikke oliven)
Luk
Fremgangsmåde:
- Hæld kokosmælkens væde fra så det kun er ”cremen” der er tilbage og bland denne med chili, hvidløg, thai basilikum, ingefær, rødløg, æg og Maizena
- Bland herefter fiskefarsen i
- Lad farsen hvile mindst en time i køleskabet, og form så farsen til frikadeller med en ske og steg dem på en pande med olie
- Mens de steger, kan du drysse lidt groft salt over dem
- Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle inden servering, for at opsuge overskudsfedt fra stegningen.
No Responses