Fiskefrikadeller med gulerødder

Prøver du at lokke børnene til at spise flere grøntsager? Eller dig selv måske? En nem måde at spise mere grønt er at bruge det i andre retter, for eksempel i dine fiskefrikadeller. Her er en lækker opskrift på hjemmelavet fiskefars med revne gulerødder. Du kan variere opskriften ved at bruge revet rødbede eller squash (courgette) istedet for gulerødder. Lækkert, sundt – og nemt. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Se ingredienser
- 600 g groft hakket fiskekød
- 1 spsk rasp
- 0,5 spsk mel
- 2 stk æg
- 1 stk revet kartoffel
- 1 stk revet gulerod
- salt og peber
- smør/olie til stegning
- 1 stk revet løg
Luk
Fremgangsmåde:
- Blandt alle ingredienserne, med fiskekødet til sidst. Der skal ikke tilsættes noget væske til farsen, da det friske fiskekød giver væde nok.
- Lad farsen hvile køligt i ca. 30 min.
- Fiskefarsen formes til fiskefrikadeller, og steges i lidt olie på en varm pande, indtil de er gyldne.
- Server dem evt. med nye kartofler og smørsovs
No Responses