Fiskefrikadeller med gulerødder

Prøver du at lokke børnene til at spise flere grøntsager? Eller dig selv måske? En nem måde at spise mere grønt er at bruge det i andre retter, for eksempel i dine fiskefrikadeller. Her er en lækker opskrift på hjemmelavet fiskefars med revne gulerødder. Du kan variere opskriften ved at bruge revet rødbede eller squash (courgette) istedet for gulerødder. Lækkert, sundt – og nemt. Rigtig god fornøjelse!

Ingredienser

Se ingredienser

  • 600 g groft hakket fiskekød
  • 1 spsk rasp
  • 0,5 spsk mel
  • 2 stk æg
  • 1 stk revet kartoffel
  • 1 stk revet gulerod
  • salt og peber
  • smør/olie til stegning
  • 1 stk revet løg

Luk

Fremgangsmåde:

  1. Blandt alle ingredienserne, med fiskekødet til sidst. Der skal ikke tilsættes noget væske til farsen, da det friske fiskekød giver væde nok.
  2. Lad farsen hvile køligt i ca. 30 min.
  3. Fiskefarsen formes til fiskefrikadeller, og steges i lidt olie på en varm pande, indtil de er gyldne.
  4. Server dem evt. med nye kartofler og smørsovs

 

No Responses