Morning pizza
Hvad indholder en god brunch? Æg og bacon selvfølgelig! Inspireret af dét er her en fantastisk pizza med spinat, æg og bacon. Nu tænker du måske, at æg på en pizza er meget underligt – det tænkte vi i hvert fald. Men det smager faktisk rigtig godt – det giver en lidt cremet konsistens og sammen med den salte bacon, så er dette bare en helt vild god pizza. Som med vores øvrige pizzaopskrifter, anbefaler vi, at du benytter vores pizzadej og bager pizzaen på pizzasten.
Ingredienser
Se ingredienser
Fremgangsmåde
- Blancher spinaten, så den falder sammen (du kan evt. også bruge frosset spinat, men så husk at få alt vandet godt ud)
- Skær baconen ud i mindre stykker (det er vigtigt, at du bruger en pancetta eller anden “fedtfattig” bacon, da pizzaen ellers vil blive for våd)
- Smør pestoen tyndt på og pluk mozarellaen og læg den ovenpå
- Fordel spinaten (det skal være et tyndt lag)
- Strø herefter baconstykker ud over
- Slå ægget ud og kom det på midten af pizzaen (afhængig af hvor stor pizza du laver kan du evt. slå flere æg ud, men det skal ikke være for mange)
- Bag pizzaen på pizzasten (som beskrevet her) (når pizzaen skal ægget ligne et spejlæg)