Hummersuppe med kammuslinger
Hummersuppen er både lækker og nem at lave. Har man derfor lyst til lidt lækkert ovenpå en hård dag, er denne hummersuppe et oplagt valg. Opskriften er til 4 portioner.
Ingredienser
Se ingredienser
Hummersuppe
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 5 dl vand
- 5 peberkorn
- 2 laurbærblade
- 1/4 kop whisky
- 1 dl fløde
- Hummerfond efter smag
- Salt og peber
- 300g rejer
- 8 kammuslinger
Parmesan sticks
- 10 skiver French formular
- Parmesan
- Salt og peber
Luk
Fremgangsmåde
Hummersuppe
- Skræl løg og gulerødder
- Del løget i fire kvarte
- Kog løg, gulerødder og vand i en gryde i 30 minutter
- Bland laurbærblade, peberkorn, fløde, whisky og hummerfond, hæld det i gryden og lad det koge i yderligere 60 minutter
- Tilføj salt og peber
- Kammuslingerne steges hernæst hurtigt. Cirka 1 minut på hver side
- Tilføj salt og peber
- Slutteligt placeres rejerne i bunden af serveringsskålene og suppen hældes op
- Serveres med parmesan sticks
Parmesan sticks
- Skær skorper af brødet og sørg for, at skiver er 2cm tykke
- Læg dem i et ovnfast fad
- Tilsæt salt og peber og drys med revet parmesan
- 10 minutter i ovnen ved 225 grader (indtil de er blevet lysebrune)
- Lad dem hvile i 5 minutter før servering
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://systerdessert.blogspot.se/2011/09/snabb-hummersoppa-med-pilgrimsmusslor.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.