Cremet avocadosuppe
Selvom avocado ikke umiddelbart er det første man tænker på i forbindelse med varm mad i en fart, men avocadosuppen har en meget mild og cremet tekstur, og når man først har smagt den en gang, bliver det sjældent den sidste gang.
Ingredienser
Se ingredienser
- 1 moden avocado
- 1 dl økologisk mælk (3 % fedt)
- 1 dl flødeskum
- Havsalt og friskkværnet peber
- Et par dråber Worcestersauce
- Et par dråber hvid balsamico
- 1 spsk. hakket purløg og citrontimian
- 1 spsk. smør
Luk
Fremgangsmåde
- Mos avocadoen med en gaffel direkte i gryden
- Hæld mælk og krydderier i
- Pisk det og bring det herefter i kog
- Pisk flødeskum, Worcester og eddike og hæld det forsigtigt i den kogende suppe
- Smag til, så den når en perfekt afbalanceret smag. Både salt og syrlig
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/10/08/kramig-ort-och-avocadosoppa/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.