Cremet avocadosuppe

Selvom avocado ikke umiddelbart er det første man tænker på i forbindelse med varm mad i en fart, men avocadosuppen har en meget mild og cremet tekstur, og når man først har smagt den en gang, bliver det sjældent den sidste gang.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 moden avocado
  • 1 dl økologisk mælk (3 % fedt)
  • 1 dl flødeskum
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • Et par dråber Worcestersauce
  • Et par dråber hvid balsamico
  • 1 spsk. hakket purløg og citrontimian
  • 1 spsk. smør

Luk

Fremgangsmåde

  1. Mos avocadoen med en gaffel direkte i gryden
  2. Hæld mælk og krydderier i
  3. Pisk det og bring det herefter i kog
  4. Pisk flødeskum, Worcester og eddike og hæld det forsigtigt i den kogende suppe
  5. Smag til, så den når en perfekt afbalanceret smag. Både salt og syrlig

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/10/08/kramig-ort-och-avocadosoppa/. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.