Fiskedeller med helt vild nem remoulade

Vi ved godt, at vi har en del frikadelle opskrifter her på siden, men denne opskrift er bare så super nem og velsmagende, at vi bare må have den med også. Dette er virkelig opskriften for dig, hvis du ikke er særlig vant til at lave mad – den kan nemlig laves af langt de fleste mænd, der ikke normalt befinder sig i et køkken.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 500 g torske- eller sejfillet
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 3 spsk piskefløde
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 50 g revet løg
  • 1 stort nip cayennepeber
  • Smagsneutral olie til stegning
Remoulade
  • 250 g agurk
  • 10 spsk god mayo, fx Hellmann’s
  • 2 spsk kapers
  • 6 spsk friskhakket dild
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • Salt og Peber

Luk

Fremgangsmåde

  1. Blend fisken med salt, til massen er jævn
  2. Rør de øvrige ingredienser til farsen i
  3. Lad farsen hvile ½ time i køleskab
  4. Form farsen til små deller med en spiseske, som du løbbende dypper i stegeolien
  5. Steg fiskefrikadellerne på begge sider i olie ved middel varme, til de er gyldne og fast, ca. 15 minutter i alt

Remoulade

  1. Halver agurken på langs og udkern den med en teske. Skær den i små terninger
  2. Bland agurketerningerne med de øvrige ingredienser og smag til

Server med kogte kartoffler

No Responses