Kylling med brie, urter og skinke

Det kræver lidt arbejde at få kyllingfileten flad, men det er alt besværet værd! Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 2 stykker brie (eller en anden ost du kan lide)
  • 6-8 skiver skinke (bacon, skinke eller parmaskinke)
  • 4 spsk krydderurter (f.eks basillikum, oregano, persille)

Luk

Fremgangsmåde

  1. Placer et skærebræt på køkkenbordet
  2. Lig en plastikpose på skærebrættet og derefter en kyllingfilet. Afslut igen med en plastikpose ovenpå
  3. Tag en kagerulle og bank medium hårdt på kyllingen, så den bliver så stor og flad som muligt (uden den går i stykker)
  4. Fjern den øverste plastikpose og læg osten og urterne i midten ovenpå ​​kyllingen
  5. Rul/fold kyllingen over fyldet
  6. Placer skinken på plastikposen kant til kant med kyllingerullen
  7. Brug plastikposen til at rulle kyllingen ind i skinke
  8. Steg de to kyllingruller ved 200 grader i ca 15-20 min. (indtil skinken er sprød og osten er smeltet)
  9. Spis kyllingrullerne med kartoffelmos / salat eller pasta. Eller skær dem i skiver og benyt dem i pitabrød eller som dele på et tapas fad

Kylling med brie, urter og skinke2