Kylling med brie, urter og skinke
Det kræver lidt arbejde at få kyllingfileten flad, men det er alt besværet værd! Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser
Se ingredienser
- 2 kyllingefileter
- 2 stykker brie (eller en anden ost du kan lide)
- 6-8 skiver skinke (bacon, skinke eller parmaskinke)
- 4 spsk krydderurter (f.eks basillikum, oregano, persille)
Luk
Fremgangsmåde
- Placer et skærebræt på køkkenbordet
- Lig en plastikpose på skærebrættet og derefter en kyllingfilet. Afslut igen med en plastikpose ovenpå
- Tag en kagerulle og bank medium hårdt på kyllingen, så den bliver så stor og flad som muligt (uden den går i stykker)
- Fjern den øverste plastikpose og læg osten og urterne i midten ovenpå kyllingen
- Rul/fold kyllingen over fyldet
- Placer skinken på plastikposen kant til kant med kyllingerullen
- Brug plastikposen til at rulle kyllingen ind i skinke
- Steg de to kyllingruller ved 200 grader i ca 15-20 min. (indtil skinken er sprød og osten er smeltet)
- Spis kyllingrullerne med kartoffelmos / salat eller pasta. Eller skær dem i skiver og benyt dem i pitabrød eller som dele på et tapas fad