Sød chili-laks

Fisk er altid lækkert, og laks er ingen undtagelse. Den friske smag af hav kan supplere langt de fleste ingredienser, og i denne opskrift får laksen og chilien lov til akkompagnere hinanden – og det gør de på fremragende vis. Der anvendes fire laksefileter, så antallet af portioner afhænger udelukkende af, hvor mange man kan spise.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 4 stykker laks
  • 200g Philadelphia ost, “sød chili smag”
  • 3 spsk. sød chilisauce
  • 1 dl. hakkede porrer
  • Purløg
  • Salt og peber

Luk

Fremgangsmåde

  1. Bland osten og den søde chilisauce og smag til med salt og peber
  2. Brun porrerne i smør, så de bliver bløde
  3. Kom blandingen på laksen sammen med de afkølede porrer og drys med den sidste smule af de hakkede purløg
  4. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://malinsdiner.blogspot.se/2012/02/sweet-chili-lax.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.