Gulerodssuppe

Denne gulerodssuppe har en fantastisk smag, som du virkelig ikke må gå glip af. Suppen får også en utrolig flot farve pga gulerødderne, og du vil slet ikke kunne lade være med, at lave suppen igen, når du først har lavet den én gang. En anden fordel ved denne suppe er, at den er utrolig nem at lave, og selvom man har en travl hverdag, skal man ikke bekymre sig om, at bruge lang tid på madlavningen med denne suppe.

Suppen er især lækker på en kold dag, da du får dig varmet helt igennem ved hver skefuld du tager og det er en smag, som du virkelig ikke kan beskrive – den skal prøves! Der bliver cirka til 4 personer ud af denne portion hvis I får den til hovedret – cirka dobbelt så mange hvis I får den til forret.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 kilo gulerødder
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 bakke med friske koriander
  • 1-2 røde chili (afhængig af smag)
  • 1 stykke frisk ingefær
  • Grøntsagsbouillon
  • Naanbrød – kan enten bages selv, eller købes færdiglavede

Luk

Fremgangsmåde

  1. Gulerødderne skrælles og skæres i mindre stykker, og koges i cirka 20 minutter i bouillon vand
  2. Rens koriander og læg dem på et viskestykke
  3. Blend gulerødder med kogevandet, sammen med chili , skrællet ingefær og lidt af korianderne (gem nogle af korianderne tilbage til pynt)
  4. Suppen varmes op, og kokosmælken røres i – Det må ikke koge
  5. Det serveres med naanbrød, som man selv kan bage, eller de kan købes i supermarkeder
No Responses