Klar kyllingesuppe med grøntsager
Denne suppe kan laves i en fart. Du kan sagtens bruge kyllingebouillon, men det bliver bedst, hvis man bruger benene fra gårsdagens kylling, og skal det være endnu lækrere, kan man bruge kyllingekød. Opskriften består af 4 portioner.
Ingredienser
Se ingredienser
- 6 dl hønsefond (eller bouillon)
- 1 gulerod
- 1/4 selleri
- 1/2 fennikel
- 1/2 løg
- 50g østershatte
- 1 tsk. karry
- Salt og peber
Luk
Fremgangsmåde
- Skær grøntsagerne ud og riv svampene i strimler
- Steg svampene på pande, medium varme i 2 til 3 minutter
- Tilføj salt og peber
- Steg alle grøntsagerne på medium varme, indtil det “klikker”
- Fjern dem herefter fra kogepladen
- Varm fonden og tilsæt grøntsager og svampe
- Lad det simre i 4 minutter
- Hæld til sidst suppen i suppen i en skål og server
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://saladmasterheltvilt.blogspot.se/2012/01/klar-kyllingsuppe-med-grnnsaker.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.