Klar kyllingesuppe med grøntsager

Denne suppe kan laves i en fart. Du kan sagtens bruge kyllingebouillon, men det bliver bedst, hvis man bruger benene fra gårsdagens kylling, og skal det være endnu lækrere, kan man bruge kyllingekød. Opskriften består af 4 portioner.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 6 dl hønsefond (eller bouillon)
  • 1 gulerod
  • 1/4 selleri
  • 1/2 fennikel
  • 1/2 løg
  • 50g østershatte
  • 1 tsk. karry
  • Salt og peber

Luk

Fremgangsmåde

  1. Skær grøntsagerne ud og riv svampene i strimler
  2. Steg svampene på pande, medium varme i 2 til 3 minutter
  3. Tilføj salt og peber
  4. Steg alle grøntsagerne på medium varme, indtil det “klikker”
  5. Fjern dem herefter fra kogepladen
  6. Varm fonden og tilsæt grøntsager og svampe
  7. Lad det simre i 4 minutter
  8. Hæld til sidst suppen i suppen i en skål og server

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://saladmasterheltvilt.blogspot.se/2012/01/klar-kyllingsuppe-med-grnnsaker.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.