Kylling i peanut sauce

Hvis du er leder efter en lækker kyllingegryderet, så bør du prøve denne lækre opskrift. Mums!

Ingredienser

Se ingredienser

  • 600-800 gram kyllingefilet
  • 1 stor rød peber
  • 250 g grønne bønner
  • 1 dåse vand kastanjer
  • 2 æbler
  • ½ glas  (ca. 200 g) jordnøddesmør (peanutbutter)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 dl fløde
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1-2 tsk Tahini (sesam pasta)
  • ½ grøntsagsbouillonterning opløst i 2 dl varmt vand
  • Lidt olie og en klat smør

Luk

Fremgangsmåde

  1. Skær kylling og peberfrugt i strimler
  2. Varm en pande og tilsæt smør og olie i gryden
  3. Når smørret er smeltet,  tilsæt suppe bouillonen og tilsæt derefter kyllingen
  4. Rør godt rundt, så alle kyllingstykkerne bliver vædet i bouillonen
  5. Kom jordnøddesmør, karrypasta og Tahini op i en gryde og varm det op
  6. Rør det godt sammen sammen mens jordnøddesmøret smelter
  7. Tilsæt kokosmælken og rør godt igen
  8. Bring det i kog under konstant omrøring og tilsæt nu fløden
  9. Hæld de stegte kyllingstrimler, peberfrugt, vand kastanjer og bønner op i saucen
  10. Lad det simre i fem minutter ved svag varme
  11. Lige før servering tilsæt æblerne, der er skåret i tern og rør rundt

Servér med ris, bulgur eller couscous

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne fantastiske side: http://fra-meg-til-deg.blogspot.dk/2013/01/kylling-i-fyldig-peanttsaus.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.

Kylling i peanut sauce