Kylling i peanut sauce
Hvis du er leder efter en lækker kyllingegryderet, så bør du prøve denne lækre opskrift. Mums!
Ingredienser
Se ingredienser
- 600-800 gram kyllingefilet
- 1 stor rød peber
- 250 g grønne bønner
- 1 dåse vand kastanjer
- 2 æbler
- ½ glas (ca. 200 g) jordnøddesmør (peanutbutter)
- 1 dåse kokosmælk
- 3 dl fløde
- 2 spsk rød karrypasta
- 1-2 tsk Tahini (sesam pasta)
- ½ grøntsagsbouillonterning opløst i 2 dl varmt vand
- Lidt olie og en klat smør
Luk
Fremgangsmåde
- Skær kylling og peberfrugt i strimler
- Varm en pande og tilsæt smør og olie i gryden
- Når smørret er smeltet, tilsæt suppe bouillonen og tilsæt derefter kyllingen
- Rør godt rundt, så alle kyllingstykkerne bliver vædet i bouillonen
- Kom jordnøddesmør, karrypasta og Tahini op i en gryde og varm det op
- Rør det godt sammen sammen mens jordnøddesmøret smelter
- Tilsæt kokosmælken og rør godt igen
- Bring det i kog under konstant omrøring og tilsæt nu fløden
- Hæld de stegte kyllingstrimler, peberfrugt, vand kastanjer og bønner op i saucen
- Lad det simre i fem minutter ved svag varme
- Lige før servering tilsæt æblerne, der er skåret i tern og rør rundt
Servér med ris, bulgur eller couscous
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne fantastiske side: http://fra-meg-til-deg.blogspot.dk/2013/01/kylling-i-fyldig-peanttsaus.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.