Kylling i timian sauce
En dejlig og blød kyllingopskrift med masser af timian, asparges og champignons. Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser
Se ingredienser
- 4 kyllingbryster
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 100 g champignons
- 1 bundt friske asparges
- 1 bakke med blandet salat
- 1 dåse kokosmælk (3 dl)
- 1 dl madlavningsfløde
- 1 spsk Maizena
- 1 kvist frisk timian
- Salt og peber
- Chili pulver
- Stødt koriander
Luk
Fremgangsmåde
- Krydr kyllingbrysterne med salt, peber og steg den på pande indtil den er gennemstegt
- Skær svampene i skiver og steg dem på en pande med salt og peber
- Tilsæt løg og og peberfrugt (skåret i tern).
- Tilsæt kokosmælk og fløde og lad det koge et par minutter
- Bland Maizena med koldt vand og hæld i saucen og rør rundt.
- Krydr med krydderier
- Hak timianen groft og tilsæt den saucen
- Cirka 1 minut før servering tilsæt de unge asparges som er skåret ud i mundrette stykker
- Til sidst lige inden servering tilsæt den blandede salat, så de lige får varme uden at falde sammen
One Response
Hej, rigtig lækker opskrift!