Kylling/karry suppe
Suppe er et rigtigt godt valg til en middagsret. Uanset om du vil servere det for familien en hverdagsaften, eller du har lyst til at servere det til fest. Suppe kan laves på mange forskellige måder – da der findes et utal af opskrifter. Men denne kylling og karry suppe, må du bestemt ikke snyde nogen for, da det er et himmelsk måltid.
Ikke nok med, at suppen smager fantastisk, så er den også meget let at lave, hvilket ikke er så ringe på en travl hverdagsaften. Dog tager suppen cirka en time og et kvarter at lave, men det meste af tiden, skal det bare stå og passe sig selv.
Ingredienser
Til kogningen af suppen:
- 1 hel kylling
- 6 gulerødder
- 2 rødløg
- 3 laubærblade
- 7 hele sorte peberkorn
Fyld til suppen:
- 2 spiseskefuld karry
- 2 spiseskefuld rød karry pasta
- Lidt olie
- 2 rødløg (finthakket)
- 5 bladselleri (finthakket)
- 5 snackpeber, der er skåret i ringe
- 3 spiseskefuld rød soya
- 1 spiseskefuld fiskesauce
- 1 dåse kokosmælk (Ikke light)
- 6 limeblade
- 3 spiseskefuld østerssauce
- 1-2 bouillonterninger
Fremgangsmåde
- Kyllingen kåges sammen med grøntsagerne i cirka 45 minutter (det skal ikke koge for voldsomt)
- Kyllingen tages op og køles af, så den derefter kan pilles og gemmes til suppen
- Derefter tages grøntsager, laubærblade og peberkorn op af vandet og smides ud (Vandet skal gemmes til at lave suppen af)
- Olien varmes op i en gryde, hvor karry og rød karry pasta brunes, inden løg og bladselleri tilsættes
- Tilsæt nu vandet som kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk, soyasauce og bouillon tilsættes (Lad det simre i 20 minutter)
- Put nu den plukkede kylling i, samt snackpeber, og lad det simre færdigt i 10 minutter.
Velbekomme!
No Responses