Kyllingefilet med bacon

Bacon skulle eftersigende være verdens bedste krydderi, så det er da oplagt at eksperimentere med kyllingefilet ”krydret” med en smule bacon. Her er op-skriften på og resultatet af eksperimenter med den velsmagende og anerkendte duo, kylling og bacon. Den er helt klart anbefalelsesværdig og perfekt til både hverdag og fest.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 16 cherrytomater
  • 1 pakke bacon
  • Timian
  • 1/2 terning kyllingebouillon
  • 3 dl. vand
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Luk

Fremgangsmåde

  1. Klip bacon i stykker på 1cm
  2. Steg uden fedt, så det bliver sprødt og læg det derefter på papirservietter, så fedtet kan løbe
  3. Steg i samme gryde kyllingefileter, så de får en flot farve (med en klat smør)
  4. Salt, peber og krydderi med den knuste timian (morter)
  5. Skyl cherrytomaterne og tilføj dem
  6. Drys med bacon
  7. Varm vandet og tilsæt bouillon
  8. Tilsæt bouillonblandingen
  9. Stil i ovnen i cirka 13 min
  10. Fjern derefter gryden og sæt den på komfuret ved lav varme
  11. Tilsæt en smule citronsaft

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://www.myluxury-recipes.com/2012/06/kycklinglarinnerfile-med-bacon.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.