Kyllingefilet med bacon
Bacon skulle eftersigende være verdens bedste krydderi, så det er da oplagt at eksperimentere med kyllingefilet ”krydret” med en smule bacon. Her er op-skriften på og resultatet af eksperimenter med den velsmagende og anerkendte duo, kylling og bacon. Den er helt klart anbefalelsesværdig og perfekt til både hverdag og fest.
Ingredienser
Se ingredienser
- 400 g kyllingefilet
- 16 cherrytomater
- 1 pakke bacon
- Timian
- 1/2 terning kyllingebouillon
- 3 dl. vand
- Citronsaft
- Salt og peber
Luk
Fremgangsmåde
- Klip bacon i stykker på 1cm
- Steg uden fedt, så det bliver sprødt og læg det derefter på papirservietter, så fedtet kan løbe
- Steg i samme gryde kyllingefileter, så de får en flot farve (med en klat smør)
- Salt, peber og krydderi med den knuste timian (morter)
- Skyl cherrytomaterne og tilføj dem
- Drys med bacon
- Varm vandet og tilsæt bouillon
- Tilsæt bouillonblandingen
- Stil i ovnen i cirka 13 min
- Fjern derefter gryden og sæt den på komfuret ved lav varme
- Tilsæt en smule citronsaft
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://www.myluxury-recipes.com/2012/06/kycklinglarinnerfile-med-bacon.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.