Pizza opskrift

Godt nok er pizza ikke et nyt fænomen, men jeg må sige, at jeg har genopdaget pizza efter, at jeg er begyndt at eksperimentere med dej, pizzasten og alle mulige slags fyld. Normalt når man tænker på hjemmelavet pizzaer, så tænker man på 1 cm tyk bund og en god kødsovs ovenpå. Dét må altså se, at gøre op med! En pizza skal være tynd og sprød uden at være tør og så skal den være simpel.

Det er ikke meningen at der skal 117 forskellige ting og sager på en pizza. Lav hellere mange mindre pizzaer med hver deres smag. Ja, det tager længere tid og er lidt mere besværligt i forberedelse, men hold da op til resultat og smags-oplevelse man kan få ud af det! Her på siden kan du se hvilke forslag jeg har til fyld.

Der skal ikke meget mere end én enkelt ingrediens til at ændre hele smagen af en pizza til en helt anden. Så mulighederne er uendelig og vi kun fundet en lille del af alle de fantastiske smage der findes der ude. Vi opfordrer jer til også at eksperimentere – det eneste vi bare vil opfordre jer til er, at holde det enkelt, så de forskellige smags-nuancer ikke drukner i hinanden.