Fiskefrikadeller med bacon
Hvordan lokker man nogen, der tror de ikke kan lide fisk, til at smage? Prøv med verdens bedste krydderi: Bacon! Vi garanterer, at disse fiskefrikadeller med bacon bliver lynhurtigt spist, så du bør lav hellere en ekstra portion, så er der også til madpakken i morgen! De smager nemlig også fortræffelig som kolde. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Se ingredienser
- 1 løg, fint hakket
- 750 gr. Torskefilet (uden skind)
- 150 gr. Bacon i tern
- 6 spsk. Hvedemel
- 2 dl. Mælk
- Salt og peber
- Margarine til stegning
Luk
Fremgangsmåde:
- Bland torskefilet og bacon i en foodprocessor og hak begge dele godt
- Bland løget og salt og peber i. Husk at bacon er salt i sig selv, så der skal bruges mindre salt end du plejer
- Mælken hældes i til sidst, lidt efter lidt til farsen har en god lind konsistens
- Fiskefrikadellerne formes med en ske og steges på panden til de er brune og lækre
No Responses