Fiskefrikadeller med bacon

Hvordan lokker man nogen, der tror de ikke kan lide fisk, til at smage? Prøv med verdens bedste krydderi: Bacon! Vi garanterer, at disse fiskefrikadeller med bacon bliver lynhurtigt spist, så du bør lav hellere en ekstra portion, så er der også til madpakken i morgen! De smager nemlig også fortræffelig som kolde. Rigtig god fornøjelse!

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 løg, fint hakket
  • 750 gr. Torskefilet (uden skind)
  • 150 gr. Bacon i tern
  • 6 spsk. Hvedemel
  • 2 dl. Mælk
  • Salt og peber
  • Margarine til stegning

Luk

Fremgangsmåde:

  1. Bland torskefilet og bacon i en foodprocessor og hak begge dele godt
  2. Bland løget og salt og peber i. Husk at bacon er salt i sig selv, så der skal bruges mindre salt end du plejer
  3. Mælken hældes i til sidst, lidt efter lidt til farsen har en god lind konsistens
  4. Fiskefrikadellerne formes med en ske og steges på panden til de er brune og lækre
No Responses