Hummersuppe – en eksklusiv spise!
Alle ved, at det er meget vigtigt, at man spiser ting fra havet, for at holde sig sund, da der er mange gode proteiner i, som man har brug for. I Danmark, er det derfor blevet meget populært at spise fisk og skaldyr, både fordi, at det er sundt og lækkert, samtidig med, at det fås i mange forskellige varianter, så der burde være lidt for enhver smag. Her har vi en meget eksklusiv suppe og smagfuld suppe, der når den tilberedes korrekt, kan den udgøre én af verdens bedste og fineste spise.
Ingredienser
Se ingredienser
- 2 pakker. hummersuppe (2×400 g.)
- 150 gram store rejer
- 75 gram. snittet spinat
- ½ snittet porre
- ½ snittet grøn peber
- hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg
- 2 grønne asparges
- Saften af ½ citron
- 1 spiseskefuld fløde 13%
- 4 spiseskefuld kvark 1%
- Cognac
Pynt
Dild og agurkestrimler
Luk
Fremgangsmåde
- Start med at tø suppen op
- Kog suppen igennem, og smag til med salt og peber
- Rejerne snittes fint.
- Spinaten hakkes fint, og tilsættes sammen med grøn peber, porre, asparges, citronsaft og krydderurter
- Suppen smages til med cognac
- Derefter køles suppen af, og den serveres med en spiseskefuld kvark, og pyntes med agurkestrimler og dild