Lækre fiskefrikadeller

Der findes et sundt, sjovt og lækkert alternativ til den klassiske frikadelle, som langt de fleste nok har stiftet bekendtskab med. Alternativet hedder en fiskefrikadelle, og det er hverken svært eller langtrukkent at lave. Denne opskrift er til 4 mennesker, og der er garanti for, at det er 4 glade og tilfredse mennesker, når først de har smagt på disse lækre “fiskedeller”.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 torskfillet (400 g)
  • 1 løg
  • 1 1/2 dl. revet parmesanost
  • 2 æg
  • 1 1/2 dl. ubehandlede røde linser
  • Hvid peber
  • Salt

Luk

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne som anvist på pakken
  2. Placer løg (i større bidder), torsk (i større stykker), parmesanost, æg, de kogte linser og krydderier i en foodprocessor og bland, indtil massen er fast
  3. Varm en stegepande over medium varme
  4. Tilsæt en klat smør og derefter i 3-4 klatter fiskedej
  5. Steg fisken i et par minutter på hver side
  6. Serveres derefter med fx ris, dild- eller citronsauce, og en god salat

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://mitt-kok.blogspot.se/2011/08/supersmarriga-fiskburgare.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.