Gullaschsuppe

Suppe er sjældent en af favoritterne, men lige netop denne gullaschsuppe har potentiale til at blive din nye livret. Den er frisk og let i smagen og har en lækker konsistens. Desuden er den forholdsvis let at lave. Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 300g hakket oksekød
  • 1 chorizopølse
  • 2 løg
  • 3 peberfrugter i forskellige farver
  • 1/2 kop tomatpuré
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 liter oksekødsbouillon

Tilbehør

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • Hakket persille

Luk

Fremgangsmåde

  1. Skær pølsen i små stykker
  2. Skræl og hak løget
  3. Pres og hak peberet
  4. Oksekød brunes i smør i en gryde, så det smuldrer
  5. Tilsæt pølse, løg og peber og lad det syde i et minut
  6. Rør tomatpuré og spidskommen heri og tilsæt hernæst den opblandede bouillon
  7. Lad det koge i 10-15 minutter
  8. Pynt med cremefraiche tilsat hvidløg og persille

Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://smakkansla.blogspot.se/2012/03/gulaschsoppa.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.