Gullaschsuppe
Suppe er sjældent en af favoritterne, men lige netop denne gullaschsuppe har potentiale til at blive din nye livret. Den er frisk og let i smagen og har en lækker konsistens. Desuden er den forholdsvis let at lave. Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser
Se ingredienser
- 300g hakket oksekød
- 1 chorizopølse
- 2 løg
- 3 peberfrugter i forskellige farver
- 1/2 kop tomatpuré
- 1 tsk. spidskommen
- 1 liter oksekødsbouillon
Tilbehør
- 2 dl creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- Hakket persille
Luk
Fremgangsmåde
- Skær pølsen i små stykker
- Skræl og hak løget
- Pres og hak peberet
- Oksekød brunes i smør i en gryde, så det smuldrer
- Tilsæt pølse, løg og peber og lad det syde i et minut
- Rør tomatpuré og spidskommen heri og tilsæt hernæst den opblandede bouillon
- Lad det koge i 10-15 minutter
- Pynt med cremefraiche tilsat hvidløg og persille
Foto og opskrift er med stor forsigtighed tilpasset og oversat fra denne side: http://smakkansla.blogspot.se/2012/03/gulaschsoppa.html. Du kan på denne lækre madblog finde mange flere spændende opskrifter.