Kylling Tandoori

Kyllingeretten består af kyllingelår med yoghurt og en en masse lækre krydderier. Selvom retten er så lækker, så er den ikke svær at lave, og de fleste ingredienser er nogle man har i forvejen, da mange af dem består af krydderier. Dog bliver der brugt et specielt slags krydderi, der hedder: Tandori Masala, dette er den, som giver kyllingen den flotte farve.

Hvis man ikke kan få fat i den, i nærheden af hvor du bor, kan man købe den på nettet, hvor den bliver sendt direkte med posten. Så når du får lyst til at lave denne ret, er det godt lige at tjekke, om krydderiet skal bestilles hjem inden. Du må ikke snyde dig selv eller din familie, for denne lækre ret, som vil føre jer på en rejse til Indien.

Ingredienser

Se ingredienser

  • 1 kilo kyllingekår
  • 1 kop yoghurt (Tyndt)
  • 3 spiseskefuld tandori masala
  • 1 teskefuld cayenne peber
  • 1 finthakket løg
  • Citronsaft
  • ½ kop rasp

Luk

Fremgangsmåde

  1. Kom kyllingelårene i en stor skål, og tilsæt alle ingredienserne UNDTAGEN raspen
  2. Kyllingerne skal gnides godt ind i yoghurten, så de andre ingredienser hænger ved
  3. Kyllingelårene skal derefter mindst stå et par timer i køleskabet, for at opsuge marinaden (gerne natten over)
  4. Når de igen tages ud af køleskabet, puttes raspen i
  5. Derefter skal de i ovnen på 200 grader i 1 ½ time. Det er en god idé, hvis du kan få dem op at hænge på en måde, eller spyde dem op, da de kan sætte sig fast på bagepapir, og det kan gå ud over det gode skind
No Responses